Despre

La TIPLOG, îți garantăm soluții de tipar de cea mai bună calitate, print management axat pe optimizarea costurilor și servicii eficiente de logistică pe întreg teritoriul țării.
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/2.png

Noi punem nevoile tale de tipar și logistică în prim plan, în mod transparent și responsabil. Cu ajutorul nostru, tu stabilești termenul de producție, fără cantitate minimă și fără limitări creative. Analizăm fiecare proiect cu atenție și îți livrăm cele mai inovatoare soluții la cele mai bune prețuri.

Pentru noi, timpul tău e important!
Tocmai de aceea, gestionăm un proiect de la început la sfârșit! Tu ne spui doar de câte materiale ai nevoie, în cât timp și unde trebuie să ajungă. De aici, accountul tău dedicat se va asigura că ai cele mai bune opțiuni, la costuri competitive! Indiferent de complexitatea proiectului, garantăm atenție la detalii, implicare și seriozitate. Inclusiv intervenții prompte pentru situații neprevăzute!

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/albastru-sageata.png

Experiență și inovație

Suntem prima companie românească de print management. Avem o experiență extinsă în tot ceea ce înseamnă tipar și logistică și livrăm, încă din 2012, cele mai bune soluții de print.

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/roz-sageata.png

Facem totul pentru tine

Coordonăm eficient proiecte complexe, la nivel național, de la ideea grafică până la distribuția materialelor tipărite în toate locațiile necesare. Implementăm soluții personalizate, menite să-ți optimizeze timpul de livrare și cheltuielile. Suntem creativi și eficienți!

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/galben-sageata.png

Suntem un partener de încredere

Am lucrat alături de companii de calibru, dintr-o gamă largă de industrii. Am construit parteneriate solide, bazate pe responsabilitate, transparență și performanță. Avem în spate o echipă de profesioniști cu experiență extinsă, atenți la detalii și orientați spre creșterea rezultatelor.

De la grafică la tipar și, apoi, direct la ușa clienților tăi!

Cu TIPLOG, fiecare material ajunge acolo unde trebuie, fără încurcături sau livrări incomplete! Tocmai de aceea, verificăm, ambalăm și etichetăm cu grijă toate printurile. Mai mult, le depozităm în siguranță în centre specializate și ne asigurăm că ajung în timp util și stare perfectă la destinație.

Oferim și un serviciu unic pe piață: un sistem de raportare specializat care asigură o verificare suplimentară a producțiilor! Astfel, eviți timp și bani pierduți cu erori sau retururi!

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/1.png

Echipa TIPLOG

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/82310955_10215888665266547_3094122859836997632_n.jpg

Călin Pascu

Fondator și Manager General

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/mihaela-bostina.jpg

Mihaela Bostina

Coordonator Financiar – Administrativ

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/andrei-pascu.jpg

Andrei Pascu

Coordonator Logistica

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/ovidiu.jpg

Ovidiu Toader

Business Strategist

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2019/02/team_04.jpg

Péter Attila Antal

Graphic Design & DTP

Povestește-ne

despre rezultatele pe care le urmărești de la proiectele tale de tipar
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/7.png
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/logox160.png
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi mereu la curent cu noutățile TIPLOG. Informațiile tale sunt în siguranță alături de noi.

©2020 TIPLOG. Toate drepturile rezervate. Creat de Zona de Creație.