Reprezint o tipografie

Sunt o tipografie și aș dori să lucrez cu TIPLOG.
Care sunt principalele avantaje?

Tiplog este clientul ideal pentru orice tipografie!

Noi revizuim și trimitem comanda într-o formă finală gata de print și în tiraje mai mari decât ai primi de la un alt client.

Daca vei lucra cu noi, vei primi comenzi clare, care se pot executa imediat, fără întârzieri, și fără nesfârșitele discuții dintre DTP și client. Noi înțelegem dinamica unei tipografii și maniera în care trebuie furnizate comenzile pentru a evita neînțelegerile în comunicare și întârzierile de execuție.

Toate comenzile primite de la noi sunt pregătite pentru tipar, cu o grafică corectă: avem oglinda paginii, bleed și overprint, așadar vorbim pe limba ta!

https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/8.png

Dacă lucrezi cu noi, faci ce faci mai bine!

În colaborarea cu noi îți vom oferi comenzi pentru produsele pe care le execuți cel mai bine, cel mai ușor și mai performant, pentru a putea fi tipărite ușor și rapid. Astfel, avantajele colaborării noastre vor fi mutuale.

De exemplu, dacă specialitatea ta sunt revistele în tiraj mare, de peste 10.000 de exemplare, îți vom trimite, cu predilecție, comenzi de acest tip. Dacă faci cărți broșate la o calitate foarte bună, vei primi astfel de comenzi.

Povestește-ne

despre rezultatele pe care le urmărești
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/7.png
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/logox160.png
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi mereu la curent cu noutățile TIPLOG. Informațiile tale sunt în siguranță alături de noi.

©2020 TIPLOG. Toate drepturile rezervate. Creat de Zona de Creație.