Soluția completă TIPLOG

Gestionăm cu succes chiar și cele mai complexe proiecte.

Print Management

Pe baza auditului realizat, un Account Manager implementează, coordonează și optimizează întregul proces de print, astfel încât clientul să beneficieze de servicii la cele mai înalte standarde. Avem acces la cele mai bune tipografii și la un lanț eficient de distribuție pentru ca soluția de print propusă să fie îndeplinită în condiții optime și să genereze rezultatele așteptate.

Consultanță Tipar

Fiecare proiect de print începe cu o sesiune de consultanță oferită de către un expert din echipa noastră, în care se definește natura și specificul acestuia. Personalizarea este un element cheie al proiectelor deoarece fiecare companie are propriile obiective, iar fiecare industrie are caracteristici specifice de care ținem cont.

Soluții de Tipar Personalizate

Experiența complexă în domeniu și înțelegerea nevoilor clienților ne permit să identificăm cele mai bune soluții de print adaptate obiectivelor companiilor. Nu există proiect de print pe care să nu îl putem realiza, de la alegerea grosimii și dimensiunii hârtiei, până la design, tehnică de imprimare și finisaje speciale.

Distribuție Rapidă

Am construit o rețea de distribuție eficientă, care ne permite transportarea tipăriturile oriunde în țară sau în străinătate, 24/24, 7 zile din 7. Cu toate că punctele de livrare sunt răspândite de la Botoșani la Drobeta Turnu – Severin, și tirajele au zeci de tone, echipa proprie de distribuție și partenerii noștri logistici se asigură că materialele ajung la destinație, până la ultima foaie.

Depozitare și stocuri

De-a lungul celor peste 5 ani de activitate, am coordonat proiecte complexe de print derulate pe o perioadă îndelungată care au implicat tiraje mari și stocuri semnificative. De aceea, oferim clienților noștri posibilitate de stocare și depozitare a producției tipografice pentru o administrare mai ușoară.

Design și DTP

Departamentul nostru de design & DTP verifică și finisează toate documentele înainte de trimiterea lor către producție pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate specificațiile tehnice. Cu cât grafica este trimisă mai repede, cu atât materialele vor fi executate mai rapid și mai bine, evitându-se întârzieri sau neînțelegeri ulterioare.

Povestește-ne

despre rezultatele pe care le urmărești de la proiectele tale de tipar
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/7.png
https://tiplog.ro/wp-content/uploads/2021/03/logox160.png
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi mereu la curent cu noutățile TIPLOG. Informațiile tale sunt în siguranță alături de noi.

©2020 TIPLOG. Toate drepturile rezervate. Creat de Zona de Creație.